Catal-ca_ESEnglish (UK)SpanishES

S&N assessors

Abonament dels treballadors

Abonaments Laborals

Els abonaments per als treballadors i treballadores que protegeixen els teus drets a la feina. Aquests abonaments cobreixen totes les materies derivades del dret del treball como ara: acomiadaments, modificacions de condicions, sancions, etc.
Un abonament per tothom

Abonament Total

Un abonament per totes les nostres especialitats. Descobreix la tranquil·litat de tenir un despatx d'advocats que defensa els teus interessos. Aquest abonament, cobreix totes les especialitats del dret que S&N assessors ofereix: laboral, penal, estrangeria, matrimonial i danys.

En consonància amb el nostre objectiu de defensar els drets de les persones independentment de la seva condició o estatus social,  els abonaments permeten accedir a tothom als nostres serveis en condicions molt ventatjoses, a més d'oferir una protecció integral en els seus diferents àmbits. En solidaritat amb la difícil situació econòmica que la majoria de la societat està patint, aquest any mantenim els preus de 2012.

Les persones abonades, gaudeixen d'un descompte del 30% sobre el cost habitual de les nostres minutes. A més, els abonaments permeten la realització de consultes gratuïtes, ja sigui per via telefònica o electrònica o a través d'una visita al despatx, garantint als nostres abonats la tranquil·litat de poder consultar qualsevol dubte amb el seu advocat. És el sistema més efectiu de protegir-se davant de qualsevol conflicte jurídic.

Actualment disposem d'abonaments laborals i totals. Els primers, cobreixen totes les materies derivades del dret del treball como ara: acomiadaments, modificacions de condicions, sancions, etc. L'abonament total, per la seva banda, cobreix totes les especialitats del dret que S&N assessors ofereix: laboral, penal, estrangeria, matrimonial i danys.

Per tenir més informació sobre els abonaments, imports, i condicions, clicqueu aqui.

 

 

bull_1 bull_2 bull_3 hover background1 background2